fbpx
carpartsgroningen
telefoon:0597 33 24 26 
email: info@carpartsgroningen.nl
Auto onderdelen
  
  
uitlaten-carpartsgroningen

BEL 0597 332 426

Waarom uitlaten van Carparts Groningen? 

Carparts Groningen huismerk

Deze uitlaat heeft een perfecte pasvorm en lange levensduur. Vrijwel altijd direct leverbaar voor elk type auto, zeer voordelig,  3 jaar garantie en voorzien van verplicht keurmerk. Deze uitlaatdelen zijn te herkennen aan het UD-artikelnummer.

 

BOSAL uitlaten
Uitlaten of uitlaatdelen met een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs, goede pasvorm, 2 jaar garantie, verplicht keurmerk en leverbaar in 1 a 2 dagen.

 

Romax uitlaten 
Uitlaten of uitlaatdelen met een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs, goede pasvorm, 2 jaar garantie, verplicht keurmerk en leverbaar in 1 a 2 dagen.

 

Een uitlaat monteren hoeft niet ingewikkeld te zijn. We hebben uitgebreide informatie over het monteren van een uitlaat.

 

Bestel je een uitlaat voor 16:00, dan hebben wij hem je meestal de volgende dag al in huis. Bij de uitlaten krijg je gratis montagesets of losse montagedelen  om de uitlaat met nieuwe rubbers en klemmen te monteren. Je krijgt maar liefst 3 jaar garantie op de huismerk uitlaten van Carparts Groningen. Je betaalt makkelijk Contant of met de pin. 

 

Uit welke delen bestaat een uitlaat

Een uitlaat bestaat doorgaans uit een einddemper, middendemper, katalysator, voorpijp. Een einddemper of achterdemper is het achterste deel van een uitlaat, waar de geluidsdemper zich bevindt. 

 

De einddemper zit aan een middendemperDe Middendemper is gemonteerd aan de voorpijp waarin ook een flexibel uitlaatstuk kan zitten. Aan de voorkant van de uitlaat zit de katalysator inclusief het uitlaat spruitstuk aan de motor vast.

 

Een achterdemper is hetzelfde als een einddemper en een middendemper is hetzelfde als een tussendemper.