fbpx
carpartsgroningen
telefoon:0597 33 24 26 
email: info@carpartsgroningen.nl
Auto onderdelen
  
  

Airtex Products, S.A., in Zaragosa (Spanje) is een onderdeel van de UCI Group. De Europese fabriek, samen met de fabrieken in Amerika en Mexico, maakt de UCI-group wereld’s grootste en onafhankelijke producent van brandstof- en waterpompen voor de auto-industrie.

Elk jaar levert UCI miljoenen brandstof en waterpompen direct aan fabrieken (OE)  en aan distributeurs over de hele wereld.

Airtex ontwerpt en produceert waterpomp en brandstoftoevoersystemen met de hoogste precisie en laatste technische expertise en heeft meer dan 80 jaar ervaring.  De pompen voldoen minimaal aan de OE kwaliteit, waarbij Airtex waar mogelijk deze probeert te overtreffen.

Zo worden alle waterpompen onderworpen aan de 100% eindtest. Alle waterpompen worden onder hoge druk getest op lekkage. De meeste producenten doen alleen steekproefsgewijs.

Het Airtex-merk wordt vandaag de dag geassocieerd met kwaliteit,  ongeëvenaarde service en professionalisme naar onze “aftermarket” klanten. Geen wonder dat meer dan 90% van de omzet behaald wordt uit de export naar meer dan 60 verschillende landen.

 

Bel ons voor uw prijzen: 0597 332426

Of stuur een mail: info@carpartsgroningen.nl